Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Візит до громади голови Вінницької обласної державної адміністрації Коровія Валерія Вікторовича

Дата: 20.08.2018 16:19
Кількість переглядів: 1515

Фото без опису

     Сьогодні, 20 серпня, Іванівську об’єднану територіальну громаду з робочим візитом відвідали голова Вінницької обласної державної адміністрації Коровій Валерій Вікторович, заступник Вінницької обласної державної адміністрації Крученюк Олександр Васильович, голова Калинівської районної ради Поліщук Василь Кіндратович та голова Калинівської районної державної адміністрації Гаврилюк Володимир Олександрович.

     В рамках візиту урядники завітали до корпусу №2 ЗОШ І-ІІІст. с.Іванів, де зараз завершується капітальний ремонт. Також оглянуто вулицю Лесі Українки в с.Слобідка. На ній нещодавно було проведено асфальтування 1,2км дорожнього покриття. Потім візитери завітали до сучасного новозбудованого свинокомплексу ФГ «Янівське». Наступним місцем зупинки стало спортивно-відпочинкове містечко, що розташоване в с.Іванів. В ході розмов сільський голова М.Кулик постійно звертав увагу на те, що ФГ «Янівське» фінансує багато проектів, які реалізуються в громаді.

     Незапланованим став огляд В.Коровієм моста через річку Пд.Буг, що з’єднує Іванів та Гущинці. Тут відбулась предметна розмова про майбутню сучасну комунікацію між селами громади. Новий автомобільний міст вирішив би всі проблеми логістики всередині громади (зв’язок з адміністративним центром громади, рух та безпека учнів ДНЗ «Гущинецьке ВПУ», розвиток бізнесу, туризму тощо).

     Підсумком візиту стала висока оцінка голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія дана сільському голові Михайлу Кулику. Було зокрема зазначено, що весь масштабний об’єм робіт, які змінили обличчя сіл громади, було зроблено лише за 10 місяців перебування на посаді. З побажаннями успіху делегація відбула з громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь