Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

На День Незалежності в с.Іванів відбулось відкриття спортивно-відпочинкового містечка

Дата: 25.08.2018 12:24
Кількість переглядів: 969

Фото без опису

На День Незалежності у с.Іванів Іванівської об’єднаної територіальної громади урочисто відкрили спортивно-відпочинкове містечко, яке стало одним із прикладів активної співпраці громади, влади та бізнесу та запорукою успіху новоствореної Іванівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Спортивно-відпочинкове містечко складається з 5 зон:

  • Футбольне поле з штучним покриттям розміром 20х40м;
  • Універсальне поле для гри у баскетбол, волейбол, великий теніс з гумовим покриттям;
  • Атлетичний сектор, на якому розташовані атлетичні снаряди та вуличні тренажери;
  • Дитячий майданчик, основною прикрасою є ігровий комплекс «Корабель мрій». Покриття майданчика виконане з м’якої гуми.
  • Фонтана зона.

На території всього містечка ростуть зелені насадження декоративних та рідкісних рослин. В темну пору доби освітлення здійснюється з використанням енергозберігаючих LED-ліхтарів. Всі алеї також підсвічуються тротуарно-грунтовими LED-світильниками.

Вартість цього проекту склала 3млн.886тис.грн., левову частку якого взяло на себе ФГ «ЯНІВСЬКЕ» (3млн.грн.), власниками якого є брати Кулик Олександр та Кулик Юрій.

Також значний внесок у співфінансування цього об’єкта вклали інші підприємства. Це ТОВ «Діваріо» в особі директора Медведчука Сергія, ТОВ «Термінус» в особі Сушка Івана, Мартін Хубер (Швейцарія), ТОВ "Леон-Ш" в особі власника Арменакяна Охіка та ТОВ "Вінницький центр транспорту та логістики" в особі директора Костика Леоніда.

Озеленення спортивно-відпочинкового містечка частково стало можливе завдяки перемозі в 15 обласному конкурсі розвитку територіальних громад проекту «ЖИВИЙ ПАРКАН – ЛІНІЯ ЗДОРОВ’Я».

Значний внесок в реалізацію цього проекту вклали місцеві жителі та фізичні особи-підприємці.

«На цьому місці було стихійне звалище сміття. Я розпочав з того, що кинув клич усім разом його прибрати. Гадав, що вийдуть кілька десятків людей. Зібралися до двох сотень. Я був шокований. Потім допомагали будувати і дрібні підприємства, і потужні. Впевнений, що будемо залучати допомогу підприємців і до інших соціальних проектів», - наголошує голова.

На святі були присутні Народний депутат України Петро Васильович Юрчишин, заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Крученюк Олександр Васильович, голова Калинівської районної ради Поліщук Василь Кіндратович та голова Калинівської районної державної адміністрації Гаврилюк Володимир Олександрович, калинівський міський голова Шамалюк Анатолій Васильович. Всі поважні гості привезли с собою подарунки. Це м’ячі та інший спортінвентар.

Після урочистого відкриття відбулись спортивні змагання між командами сіл ОТГ, підприємств та установ, які розташовані та території громади, сусідніх громад з п’яти видів спорту: футболу, волейболу, армреслінгу, гирьового спорту та перетягування линви (канату). Серед юніорів переможцями стала команда з Гущинецької ЗОШ І-ІІІст., серед дорослих – команда заготівельників з Іванова. Переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Всі переможці «дорослих» команд також були нагороджені грошовими преміями, які вони передали на потреби освіти громади.

У вечері відбувся святковий концерт за участі аматорських та народних колективів громади, гостей та дискотека.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь