Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Сучасному спортивно-ігровому комплексу у с.Гущинці бути – ініціативу підтримали місцеві мешканці та підприємці!

Дата: 11.09.2018 09:17
Кількість переглядів: 775

7 вересня в сільському клубі с.Гущинці відбулася зустріч-обговорення можливості будівництва сучасного спортивно-ігрового комплексу у с.Гущинці уже у цьому 2018 році.

Учасниками обговорення стали близько 150 осіб, а саме місцеві мешканці, депутати та члени виконкому Іванівської сільської ради, керівники закладів, представники фермерських господарств та приватних підприємств.

Сільський голова Михайло Кулик розпочав захід та повідомив учасників про те, що нещодавно з письмовою заявою до нього звернулися мешканці с.Гущинці з проханням сприяти у будівництві спортивно-ігрового майданчика у с.Гущинці, подібного до спортивно-відпочинкового містечка у с.Іванів.

«Історія будівництва спортивно-відпочинкового містечка у с. Іванів у активній співпраці громади, бізнесу та влади – це дійсно надзвичайне надбання для громади і вражаюча справа для сьогодення. Я радий, що такі досягнення надихають усіх до подальших ініціатив», - зауважив сільський голова Михайло Кулик.

В свою чергу сільський голова розповів, що попередньо було обговорено локацію для потенційного майданчика у с.Гущинці, а саме територія Гущинецького старостинського округу (бувша Гущинецька сільська рада) у центрі села. Це оптимальний варіант, тому що поруч знаходяться школа, училище, сільський клуб, пошта, церква та інші важливі об’єкти.

Разом з тим, Михайло Кулик запропонував попередній проект для такого майданчика, кошторисна вартість якого становить близько 2,4 млн. грн.

Окрім, цього сільський голова задекларував можливість виділення 490тис.грн. з місцевого бюджету та готовність Фермерського господарства «Янівське» співфінансувати такий проект у сумі 200-250тис. грн.

Учасники зустрічі активно висловили підтримку реалізації такого проекту у с.Гущинці та пообіцяли докласти свій фінансовий і волонтерський внески.

Зокрема, в. о. старости Михайло Довгалюк запропонував долучитися до співфінансування проекту місцевим фермерським господарствам у розрахунку 1тис.грн. з кожного гектару орендної землі на території села.

Представники фермерських господарств та приватних підприємств висловили свою підтримку.  

Отож, у нашої Іванівської ОТГ з’явилася ще одна важлива ціль – будівництво спортивно-ігрового майданчика у с.Гущинці. Важлива ця справа не лише тим, що такий об’єкт є необхідним для якісного спортивного розвитку, виховання дітей та молоді. Але й тим, що це чергове спільне випробування, результат якого залежить виключно від кожного з нас.

Наразі створено ініціативну групу з числа мешканців села для збору коштів. У свою чергу Іванівська сільська рада готує весь необхідний документальний супровід для будівництва.   

Просимо усіх активно долучатися до реалізації проекту! Сподіваємося, що такі плани втіляться у реальність уже цього 2018 року!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь