Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Новий 2019 рік!

Дата: 02.01.2019 13:35
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

29 грудня в с.Гущинці та 30 грудня в с.Іванів на майданах біля центральних ялинок відбулись святкові новорічні масові гуляння. На свято у Іванів з подарунками приїхав народний депутат України Юрчишин Петро Васильович. Всі діти отримали від нього солодкі подарунки. Подяки від Верховної Ради України та грошові премії отримав сільський голова Михайло Кулик та ветерани праці Клімішин Олексій Антонович, Фаріон Віктор Михайлович, Кулик Леонтій Євгенович, Степчук Віктор Іванович, Білаш Павло Васильович, Шамалюк Василь Олександрович. Учасники АТО Фасовий Віктор Леонідович та Войтенко Анатолій Іванович отримали путівки на санаторно-курортне лікування в м.Хмільник.

Розважали людей гурт «Лісапетний батальйон»; народний артист України Микола Янченко; гурт «Дармограй»; шоу двійників: Дзідзьо та Верка Сердючка; учасники художньої самодіяльності громади.

Сюрпризом на святі була «Новорічна лотерея». Серед присутніх на святі дітей розіграно 86 цінних подарунків, які придбані за кошти спонсорів. Найбільш цінними призами були 2 бички та 2 плазмових телевізори. Також розігрувались іграшкові автомобілі, 50 мішечків цукру по 10кг, подарункові сертифікати на 350грн., МР3-колонки, сковорідки, електрофени, електропраски, електрочайники, електро’ясорубки, мультиварки, мікрохвильовки, мобільні телефони. У Гущинцях телевізор виграла багатодітна родина Купчинських з «Кучерів». Дві мікрохвильовки та мобільний телефон поїхали у Кам’яногірку. В Іванові телевізора виграв учень 7 класу Вова Муляр а бичка 9-класник Паньковецький Богдан.

На святі всі отримали масу задоволення та позитивного настрою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь