Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Вдаримо велопробігом по вихлопних газах!

Дата: 01.07.2019 12:08
Кількість переглядів: 726

Фото без опису

Перше українське ралі на ретровелосипедах відбулося у селі Іванів!

29 червня більше півсотні велосипедистів подолали відстань у 30 кілометрів на двоколісних минулого століття у рамках події Ралі на ретровелосипедах «Le Voyage Vintage». Усе задля того, аби популяризувати їзду на велосипедах.

Учасники заїзду намагалися повністю увійти в ретро-образи. Сорочки, брюки, кашкети, яскраві спідниці - все, щоб відповідати духу золотої епохи велоспорту.

Відкриття заходу розпочалося із вітального слова організаторів Олександра Царевського, Сергія Харчука, сільського голови Михайла Кулика, а також заступника голови Вінницької ОДА Олександра Крученюка та призера Олімпійських ігор у Сіднеї 2000 року Сергія Чернявського.

Зокрема, сільський голова Михайло Кулик презентував організаторам подарунок від громади – велетенську прищіпку як символ невід’ємного аксесуару велосипедиста минулих десятиліть. Прищіпку виготовив саморуч заступник Ігор Лановий, щоб вона стала особливим місцем для реєстрації учасників у стилі «Тут були».

Заїзди велосипедистів не були змаганнями на швидкість та проходили у 2 етапи – першими рушили власники вінтажних шосейних роверів, далі – велосипеди типу «Україна». Маршрут учасників був наступний: Іванів – Слобідка – Уладівка – Матяшівка – Гущинці – Іванів. Подорож тривала близько 2 годин.

Далі програмою заходу були передбачені конкурс на кращий антураж, майстер-клас подільської кухні від Олени Павлової та концерт гурту «Очеретяний Кіт».

Іванівська сільська об'єднана територіальна громада висловлює щиру подяку організаторам та учасникам заходу. Сподіваємося, ця подія стане традиційною для нашої, уже на 100%, велосипедної громади.

Організаторами події стали ГО “Вінниця мобільна”, Київська Сотка, ГО "Федерація Велосипедного Спорту м. Києва", Іванівська ОТГ за підтримки Калинівської РДА, Управління фізкультури і спорту Вінницької області.

Насолоджуйтеся переглядом та шукайте себе на фото від ГО "Вінниця мобільна", Калинівка.city, 20хвилин та Олександра Крученюка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь