Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

У Іванівській ОТГ будують новий садочок у рамках свого першого проекту міжнародної технічної допомоги з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за підтримки USAID.

Дата: 01.08.2019 20:10
Кількість переглядів: 728

Фото без опису

Саме проект «Створення дошкільного навчального закладу у с.Слобідка Іванів ської ОТГ» став одним із переможців Проекту «Сприяння соціально-економічному розвитку в об'єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування» від Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (IOM Ukraine) за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна) .

15 липня 2019 року сільський голова Михайло Кулик дистанційно підписав Договір про реалізацію грантового проекту з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні, який передбачає такі основні компоненти:

  • Капітальний ремонт існуючої школи І-ІІст. с.Слобідка та будівництво (прибудова) і створення дошкільного навчального закладу виконуватиметься Іванівською сільською радою за рахунок місцевого бюджету та спонсорської допомоги (очікувана загальна вартість – понад 4 млн. грн.);
  • Придбання меблів, оснащення, обладнання для харчового блоку та вуличних ігрових майданчиків для функціонування майбутнього ДНЗ у сСлобідка здійснюватиметься Представництвом Міжнародної організації з міграції за фінансової підтримки USAID на загальну суму до 560 тис.грн.

«Завдяки ефективній співпраці місцевої влади, громадськості та бізнесу Іванівська ОТГ у 2020 році отримає уже третю капітально відремонтовану сучасну школу для 86 учнів та новий дитячий садочок для 30 вихованців у складі двох навчальних підгруп. Я дякую активним мешканцям нашої громади за підтримку цієї ініціативи, а Міжнародній організації з міграції та USAID за високу оцінку нашої праці та можливість її співфінансування», – прокоментував сільський голова Михайло Кулик.

Нагадуємо, що розробка проекту відбувалася у кілька етапів. Коротку анкету для участі у конкурсі Іванівська сільська рада подала ще у листопаді 2018 року. Далі у лютому 2019 року громаду відвідала делегація Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, під час візиту якої відбулася презентація проекту та знайомство з членами ініціативної групи. Для участі у третьому етапі відбору повну Аплікаційну форму проекту розробила громадська діячка Анастасія Ланова у березні 2019 року.

«Грантові програми є вагомою фінансовою підтримкою для наших місцевих проектів. Якісна реалізація цього проекту є не тільки важливою для соціально-економічного розвитку Іванівської ОТГ, а й честю зарекомендувати нашу громаду фактично вперше на міжнародній арені», – зазначила громадська активістка Анастасія Ланова.

Така нова сторінка історії Іванівської ОТГ є черговим підтвердження дієвості принципу роботи «ефективна співпраця місцевої влади, бізнесу та громадськості».

Слідкуйте за новинами про хід реалізації проекту та долучайтеся до ініціативної групи: Михайло Кулик, Валерій Алтунін, Микола Бербега, Олександр Бондаренко, Олена Єфременко, Микола Клімішин, Катерина Коломієць, Анастасія Ланова, Іван Марценкевич, Віктор Степчук, Олександр Степчук.

Проект «Створення дошкільного навчального закладу у с.Слобідка Іванівської ОТГ» реалізовується Іванівською сільською радою за співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні у рамках Проекту «Сприяння соціально-економічному розвитку в об'єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь