Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Як Іванівська ОТГ святкувала Дня незалежності України 2019!

Дата: 25.08.2019 13:53
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

Святкування 28-річниці незалежності України розпочалися о 10-й годині спортивними змаганнями ІІ-ї олімпіади Іванівської ОТГ з п’яти видів спорту серед команд громади – міні-футбол, волейбол, перетягування линви, підіймання гирі та армрестлинг.

 Місцем змагань стало спортивно-відпочинкове містечко с.Іванів. В змаганнях прийняли участь шість команд: «Слобідські леви» с.Слобідка, «Імпульс» с.Гущинці, команда Іванівської школи, «Фортуна» с.Іванів, команда заготівельників «Рога і копита» та команда підприємства «Поділля-м’ясо».

Результати змагань до останнього були інтригою для всіх, тому що в одному виді спорту фаворитами була одна команда, а в іншому кардинально інша. Але в результаті за підсумками всіх змагань почесне І-ше місце здобула команда «Рога і копита», ІІ-ге місце - «Слобідські леви» та ІІІ-є місце – «Фортуна». Переможцям змагань крім кубків та медалей було вручено грошові премії, надані ФГ «Янівське» та ТОВ «Термінус». Перше місце в змаганнях з волейболу здобула команда «Імпульс» с.Гущинці, але за підсумками всіх змагань переможне місце в олімпіаді не отримала. Приємно зазначити, що всі виграні кошти команди передали на розвиток закладів освіти громади, а це 10 тисяч гривень.

Святкові концерти з нагоди Дня незалежності України відбулися паралельно у с. Іванів та с.Гущинці. Усіх глядачів творчими номерами вітали талановита молодь та народні колективи громади. З Дня незалежності всіх привітав і сільський голова Михайло Кулик.

На святковому концерті в с.Іванів сільським головою також було вручено звання «Почесний громадянин Іванівської ОТГ» Медведчуку Сергію та Кулику Олександру, які постійно підтверджують свій патріотизм і сприяють вдосконаленню та розвитку всіх сфер життя громади.

Ми ще раз вітаємо усіх з Днем незалежності України та дякуємо усім, хто провів цей день разом з нами! Готуємось до ІІІ-ї олімпіади Іванівської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь