Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Майбутній дитячий садок у с. Слобідка будуємо разом та швидко - коротко про поточний стан будівництва

Дата: 30.08.2019 21:27
Кількість переглядів: 1045

Швидкими темпами іде добудова дитячого садка до ЗОШ І-ІІст. с.Слобідка у рамках спільного проекту Іванівської сільської ради і Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні за співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Кожного дня будівельникам допомагають працівники школи, директор школи Олександр Степчук та місцеві мешканці. Великий об’єм робіт виконала будівельна бригада родини Бондаренків на громадських засадах.

«За кілька днів розпочнеться навчальний рік школи с. Слобідка. Ми будемо докладати максимум зусиль та планувати будівельні роботи таким чином, щоб не заважати учням та викладачам у навчальному процесу.», - коментує сільський голова Михайло Кулик.
 Станом на кінець серпня на будівництві дитячого садка с.Слобідка виконані такі роботи:

  • викопано та забетоновано фундамент;

  • збудовані капітальні стіни та частково перестінки;

  • частково покладено панелі перекриття.

Зовнішні стіни приміщення збудовано товщиною у дві цеглини (50см), а далі будуть утеплюватись мінеральною ватою та штукатуритись, що дозволить досягнути максимального термозбереження.

Проект «Створення дошкільного навчального закладу у с.Слобідка Іванівської ОТГ» реалізовується Іванівською сільською радою за співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні у рамках Проекту «Сприяння соціально-економічному розвитку в об'єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування».

Нагадуємо, що у рамках проекту капітальний ремонт існуючої школи І-ІІ ст. с. Слобідка та будівництво дошкільного навчального закладу виконується Іванівською сільською радою за рахунок місцевого бюджету та спонсорської допомоги (очікувана загальна вартість  понад 4 млн. грн.).  Придбання меблів, оснащення, обладнання для харчового блоку та вуличних ігрових майданчиків для функціонування майбутнього ДНЗ у с. Слобідка здійснюватиметься Представництвом Міжнародної організації з міграції за фінансової підтримки USAID на загальну суму до 560 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь