Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Відбулося перше засідання робочої групи проекту будівництва садочка та ремонту школи у с.Слобідка

Дата: 31.10.2019 18:58
Кількість переглядів: 1147

Фото без опису

10 активних мешканців Іванівської ОТГ зустрілися аби обговорити проміжні результати та подальші плани проекту будівництва дитячого садка та ремонту школи с. Слобідка, який реалізовує Іванівська сільська рада спільно із Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні за співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

«Я безмежно щасливий, що село Слобідка сьогодні стрімко розвивається. Дороги, ремонт школи, будівництво садочка – ми стільки багато робимо корисних справ разом. Більше того, ми уже більше року активно працюємо аби залучити додаткове фінансування на будівництво чергового спортивного майданчика Іванівської ОТГ у с. Слобідка», - виступив з вітальним словом сільський голова Михайло Кулик.

У порядку денному засідання робочої групи учасники розглянули питання поточного стану реалізації проекту та переглянули подальший план заходів проекту.

«Головним компонентом проекту безперечно є будівельні роботи із ремонту школи та будівництва садочка від яких залежить хід проекту. Але не менш важливим є процес юридичної реєстрації майбутнього дошкільного навчального закладу, набір персоналу, вихованців закладу та планування бюджетних видатків на утримання закладу уже на 2020 рік. Ми маємо розуміти, що це також займе тривалий час. Усі заходи повинні бути завершені до 1 березня 2020 року.», - прокоментувала експертка з комунікацій проекту Анастасія Ланова.

У ході обговорень учасники дійшли висновку, що потенційно будівельні роботи перейдуть на завершальний етап у кінці січня 2020 року, а облаштування вуличного ландшафту – уже у листопаді 2019 року. Відповідно у такі ж терміни очікується доставка меблів та обладнання, які у рамках проекту надають Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні за співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Зокрема, директор Слобідської загальноосвітньої школи Олександр Степчук запропонував: «Офіційне відкриття нового дитячого садка та оновленої школи доцільно проводити у теплу пору року, це все таки дитяче свято. Тому ми з педагогічним колективом пропонуємо розглянути можливість проведення відкриття у календарному березні або навіть квітня 2020 року». Така пропозиція була підтримана усіма учасниками засідання.

Проект «Створення дошкільного навчального закладу у с.Слобідка Іванівської ОТГ» реалізовується Іванівською сільською радою за співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні у рамках Проекту «Сприяння соціально-економічному розвитку в об'єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь