Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

У вересні Іванівську ОТГ відвідала делегація Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Дата: 06.11.2019 14:59
Кількість переглядів: 1257

Фото без опису

27 вересня відбувся візит делегації з метою моніторингу реалізації спільного проекту «Створення дошкільного навчального закладу у с.Слобідка Іванівської ОТГ», який реалізовує Іванівська сільська рада за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Гостями нашої громади стали координаторка Ецуко Іноуе, спеціалісти Ольга Стрельцова та Алі Чабук Програми з протидії торгівлі людьми Представництва Міжнародної організації з міграції та Тетяна Тимошенко-Якуніна, керівниця програм з запобігання торгівлі людьми, прав людини та верховенства права Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Сільський голова Михайло Кулик разом із командою проекту зустріли гостей у адмінбудівлі Іванівської сільської ради, де були проведені презентації результатів та планів діяльності Іванівської ОТГ, а також актуальний стан реалізації проекту.

Далі відбувся візит безпосередньо до об’єкту проекту – загальноосвітньої школи с. Слобідка та майбутнього дитячого садка. Станом на кінець вересня 2019 року будівельні роботи проекту перебували на етапі утеплення стін та заміни даху школи, а також початку зведення даху дитячого садка.

Окрім цього, делегація відвідала Спортивно-відпочинкове містечко с. Іванів, корпус №2 загальноосвітньої школи с. Іванів, а також інші активні будівельні майданчики громади – два спортивні комплекси та амбулаторію у с. Гущинці.

По завершенні зустрічі сільський голова Михайло Кулик презентував гостям фірмові сувеніри Іванівської ОТГ.

Проект «Створення дошкільного навчального закладу у с.Слобідка Іванівської ОТГ» реалізовується Іванівською сільською радою за співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні у рамках Проекту «Сприяння соціально-економічному розвитку в об'єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь