Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Не впізнати або який вигляд уже мають школа та майбутній дитячий садочок у с.Слобідка!

Дата: 20.11.2019 16:47
Кількість переглядів: 1268

Фото без опису

Впізнаєте!? Так, саме такий вигляд уже мають школа та майбутній дитячий садочок у с.Слобідка!

Будівельні роботи цих об’єктів активно продовжуються у рамках проєкту «Створення дошкільного навчального закладу у с.Слобідка Іванівської ОТГ».

Наразі, стіни будівлі школи повністю термомодернізовані та триває капітальний ремонт даху. У приміщенні майбутнього дитячого садка окрім облаштування фасаду уже виконуються внутрішні роботи із штукатурки стін та завершені бетонування підлоги, монтаж електропроводки.

Ситуація на будівельному майданчику на стільки стрімко змінюється, що і цей фоторепортаж уже неактуальний, тому що будівельники уже розпочали монтаж даху дитячого садка та підготовку до облаштування подвір’я. Все це заради того, аби на початку 2020 року учні та дошкільнята с.Слобідки переступили поріг оновленої школи та нового дитячого садка.

Проєкт «Створення дошкільного навчального закладу в с.Слобідка Іванівської ОТГ» реалізується Іванівською сільською радою за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках ініціативи «Сприяння соціально-економічному розвитку в об’єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування».

Нагадуємо, що у рамках проєкту капітальний ремонт існуючої школи І-ІІ ст. с.Слобідка та будівництво дошкільного навчального закладу виконується Іванівською сільською радою за рахунок місцевого бюджету та спонсорської допомоги (очікувана загальна вартість  понад 4 млн. грн.).  Придбання меблів, оснащення, обладнання для харчового блоку та вуличних ігрових майданчиків для функціонування майбутнього ДНЗ у с. Слобідка здійснюватиметься Представництвом Міжнародної організації з міграції за фінансової підтримки USAID на загальну суму до 560 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь