Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

6 грудня відбулось офіційне відкриття Спортивно-відпочинкового майданчика с.Гущинці. Це другий об’єкт спортивної інфраструктури громади, збудований в цьому році і третій, який збудовано за час діяльності Іванівської ОТГ.

Дата: 10.12.2019 08:39
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

Нагадаємо, що в минулому році відкрито Спортивно-відпочинкове містечко с.Іванів, що стало поштовхом до створення аналогічної локації в Гущинцях та розширення мережі спортивно-ігрових об’єктів в громаді.

Спортивно-відпочинковий майданчик с.Гущинці складається з футбольного поля з штучним покриттям розміром 17х34 метра з можливістю гри у волейбол; спортивно-атлетичного сектора, де встановлено два вуличних тренажери, спортивний комплекс Воркаут та станція Мультифітнес; дитячого майданчика з ігровим комплексом «Джунглі», гойдалками на ланцюгах, на пружині «Поні», гойдалкою-балансиром, каруселлю, пісочницею та столиком "Мухомор". Для зручності скрізь облаштовано доріжки з бруківки, встановлено лавки та урни.

Вартість будівництва склала 1 мільйон 893 тисячі гривень.

З бюджету громади на будівництво було спрямовано 1 мільйон 187,2 тисячі гривень. Аби залучити додаткові кошти для реалізації цього проекту, Іванівська сільська рада подала проект «Щасливі діти – щаслива громада» на 16 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад. Перемога у цьому конкурсі дала змогу додатково залучити для реалізації проекту 90 тисяч гривень. Решту коштів на будівництво пожертвували мешканці громади та представники бізнесу.

12 листопада офіційно відкрито Спортивно-атлетичний майданчик на території корпусу №2 ЗОШ І-ІІІст. с.Іванів.

Майданчик складається з футбольного поля із штучним покриттям для занять різними ігровими видами спорту, гімнастичний комплекс та вуличні тренажери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь