Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Святкування Нового 2020 року в Іванівській громаді

Дата: 02.01.2020 15:11
Кількість переглядів: 1616

Фото без опису

За ініціативи сільського голови Іванівської громади МИХАЙЛА КУЛИКА вже третій рік поспіль проводяться масові святкування Нового року в Гущинцях та Іванові. В цьому році святковий концерт проходив за участі творчих колективів громади та талановитої молоді. Кульмінацією свята знов була Новорічна лотерея, де розігрувались цінні призи від спонсорів свята.

Дякуємо всім, хто долучився до організації заходу, учасникам концерту. Ведучим Ользі Моклюк та Олександру Ярошенку, які два дні підряд протягом трьох годин на холоді «заводили» публіку. Майстрам лозоплетіння Ігушевим, Лєні Олексіюк, Тетяні Трофімовій, які надали свої вироби та смаколики для збільшення призового фонду Новорічної лотереї. Також дякуємо Ользі Леонідівні Гаврилюк за СПЕЦ-призи «Курячі сімейки».

Телята та цукор наданні Калинівською філією ПрАТ «Зернопродукт МХП» (керівник Марченко Валерій). Три дорослих вівці надані ФГ «Янівське» (співвласники Кулик Олександр та Кулик Юрій).  Спонсорували також призовий фонд працівники Іванівської сільської ради та Гущинецького старостинського округу, приватні підприємці Бунецький Олександр, Білоус Олег, Процюк Лілія, Кебець Микола, Гаврилюк Олександр, Крупчук Олександр, Риндюк Іван, Євременко Сергій, Фаріон Віктор з Іванова та Причта Леонід, Мостовий Станіслав, Кулик Григорій, Коваль Іван, Графова Людмила з Гущинець.

ВСІМ ДЯКУЄМО ЗА ГАРНЕ СВЯТО ТА ПОЗИТИВНИЙ НАСТРІЙ!!!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь