Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Іванівська ОТГ на святі Руданського

Дата: 20.01.2020 12:29
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

Не вперше Іванівська територіальна громада креативно підійшла до оформлення своєї світлиці на святі Руданського в м.Калинівка, тепер відомої як "Ковбасно-винний департамент" ОТГ. Цей своєрідний департамент цьогоріч став майданчиком для брендингу громади в частині розвитку велосипедного туризму. Нагадаємо, що в нас є значний доробок, а саме – велопробіги, фестиваль «Le Vintage Voyage», тощо. Тому неспроста з’явився у світлиці Іванівської ОТГ оригінальний «KOZAK-Байк», велопричіп «Козацька люлька – добра думка». Тому вона перетворилася на ПП ХТО – пункт повного харчо-технічного обслуговування, де директором став відомий кіногерой Яшка Циган. Його поява поряд із театралізацією відомої гуморески «Циган на толоці» Степана Руданського (самодіяльні актори Моклюк Ольга, Томчук Віра та Марцинкевич Іван) стала виконанням домашнього завдання від організаторів фестивалю нашими митцями.
Веселий настрій створював народний аматорський ансамбль української пісні «Надбужани» Гущинецького СБК (керівник Віктор Томчук). Над святковим столом «чаклували» бібліотекарі з Іванова Бунецька Любов та Приліпко Оксана, Гущинець – Кулик Наталя, Жигалівки – Клепач Галина та завідуюча Жигалівським клубом Коломієць Галина. Предмети світлиці «KOZAK-БАЙК» та «Козацька люлька – добра думка» стали популярною фотолокацією, до створення яких не одну годину свого вільного часу доклав заступник сільського голови Ігор Лановий, який є водночас автором концепції світлиці та текстів. Також значних зусиль до створення нашої спільної велосвітлиці доклали Василь Болюх, Сергій Воронюк та працівники КП «Сервіс» Олександр Ярошенко, Сергій Щербанюк та Володимир Чернящук. Керував усім цим сільський голова Михайло Кулик.

Дякуємо за транспортне забезпечення від ФГ "Янівське" в особі керівників Кулика Олександра та Кулика Юрія, Миколі Клімішину та Ігорю Лановому.
ТАКОЖ ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ПРОВЕДЕННЯ СВЯТА НА ВИСОКОМУ РІВНІ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь