Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Загальна інформація

Дата: 10.03.2020 16:03
Кількість переглядів: 988

Комунальне підприємство «Іванівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Іванівської сільської ради є закладом охорони здоров’я – комунальним унітарним некомерційним підприємством, що надає первинну медичну допомогу, здійснює управління медичним обслуговуванням  населення Іванівської об’єднаної територіальної громади та  вживає заходи з профілактики захворювань населення та підтримання громадського здоров’я. 
Підприємство створене за рішенням сесії Іванівської сільської ради від «13» червня  2019 року № 308 (19 сесія 7 скликання) відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Комунальне підприємство «Іванівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Іванівської сільської ради. До складу установи входять 2 амбулаторії загальної практики - сімейної медицини, які розташовані у селах Іванів та Гущинці та 2-х фельдшерських пунктів в селах Кам’яногірка та Слобідка Калинівського району Вінницької області

Центр обслуговує населення у кількості 7411 осіб, у т. ч. дорослих -5929, дітей -1230. В амбулаторіях наявні: реєстратура, кабінет прийому сімейного лікаря, процедурний кабінет, оглядова, стерилізаційна, кабінет щеплень, денний стаціонар, кабінет забору біологічних матеріалів, лабораторія.

Надання первинної медичної допомоги забезпечують п’ять лікарів загальної практики-сімейних лікарів та п’ятнадцять середніх медичних працівників.

Комунальне підприємство «Іванівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Іванівської сільської  ради. Здійснює свою діяльність згідно ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, затвердженої наказом МОЗ України №1947 від 19 вересня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь