Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

"Кучерам" - дитячий майданчик!

Дата: 25.05.2020 15:17
Кількість переглядів: 1636

Сьогодні отримано листа від Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації з результатами сімнадцятого обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад.

У списку проєктів-переможців також є проєкт «Активне дитинство – здорова нація. Облаштування дитячого майданчика у Іванівській ОТГ с.Гущинці по вул.Гагаріна 57Б («Кучері»)».

Майданчик 10,5*12,0м матиме безпечне, м’яке, гумове покриття, встановлену огорожу по периметру, вхідну арку. Для активного відпочинку дітей ігровий комплекс «Панда-М», карусель, подвійну гойдалку, пісочницю та будиночок-альтанку «Бджілка». На території комплексу буде розміщено 4 лавки зі спинками та 2 урни для сміття.

Територія, де буде розташовано дитячий майданчик, знаходиться в центрі «Кучерів» біля продуктового магазину.

Загальний бюджет проекту – 430 840,00грн.; фінансування фонду Конкурсу: 125 000,00грн.; бюджету Учасника Конкурсу: 255 140,00 грн.; організацій-партнерів: 50 700,00 грн.

Окремо хочеться зауважити, що постійними партнерами грантових проєктів, в яких приймає участь Іванівська сільська рада, є фермерське господарство «Янівське» (засновники Кулик Олександр та Кулик Юрій) та громадська організація «Громада і право» (член правління Анастасія Ланова).

На сьогодні замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації і після проведення тендерної процедури буде визначено підрядника виконання робіт.

Проект є продовженням інших програм та проектів, а саме є складовою «Програми соціально-економічного розвитку Іванівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» та «Програми благоустрою населених пунктів Іванівської ОТГ на 2019-2020 роки», які передбачають забезпечення подальшого розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти (підвищення якості та доступності освіти), доступ до якісних соціальних послуг, підтримку сімей, дітей та молоді, організацію місць відпочинку для мешканців громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь