Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Новини з дитячого садка і школи с. Слобідка: будівельні роботи на фініші, місцеві мешканці продовжують допомагати, а партнери доставляють останні одиниці обладнання

Дата: 17.07.2020 14:33
Кількість переглядів: 1118

Фото без опису

«Робота кипить! До 1 вересня маємо закінчити», коротко коментує сільський голова Михайло Кулик перебіг робіт у школі та майбутньому дитячому садку с. Слобідка.

Наразі в приміщенні майбутнього дитячого садка майстри вкладають керамічну плитку в усіх кімнатах, де це передбачено. У лівому крилі школи вже встановлені міжкімнатні двері, а в правому будівельники паралельно монтують гіпсокартон і шпаклюють стіни.

Водночас минулого тижня небайдужі слобідчани допомагали з облаштуванням квітників на спільному подвір’ї цих навчальних закладів.

Також майже щотижня Іванівська сільська рада отримує партії обладнання для майбутнього дитячого садка від Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Зокрема було передано мобільну акустичну систему, морозильну камеру, бойлер, пральну машину, пилосос, праску та прасувальний стіл вакуумом і підігрівом поверхні.

Окрім цього, Іванівська сільська рада вже отримала замовлені додаткові меблі для дитячого садка від нашого місцевого виробника майстрів Миколи та Віталія Кебців. Поки меблі зберігаються в КП «Сервіс» та чекають на зустріч зі своїми користувачами.

Сподіваємося, що пандемія та карантинні умови послабляться і ми разом зможемо підбити підсумки проєкту напередодні 1 вересня на родинному святі відкриття оновленої школи та нового дитячого садка в Слобідці.

Дякуємо всім за підтримку й допомогу! Ми продовжуватимемо інформувати вас про хід будівництва та ремонту.

Проєкт «Створення дошкільного навчального закладу в с. Слобідка Іванівської ОТГ» реалізується Іванівською сільською радою за підтримки Представництва МОМ в Україні та співфінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках ініціативи «Сприяння соціально-економічному розвитку в об’єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування».

Нагадуємо, що в рамках проєкту капітальний ремонт школи І–ІІ ступенів с. Слобідка та будівництво дошкільного навчального закладу виконується Іванівською сільською радою за рахунок місцевого бюджету та спонсорської допомоги (очікувана загальна вартість понад 4 млн грн). Придбання меблів, оснащення, обладнання для харчового блоку та вуличних ігрових майданчиків майбутнього дитячого навчального закладу в Слобідці здійснюватиметься МОМ за фінансової підтримки USAID на загальну суму до 560 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь