Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Дякуємо «Зернопродукту МХП» і БФ «МХП-Громаді»...

Дата: 29.12.2020 16:01
Кількість переглядів: 2571

Фото без опису

«Зернопродукт МХП» - це бюджетоутворююче підприємство нашої громади, надійний інвестор, який постійно дбає про соціально-економічний та культурний розвиток нашого села, навчає людей жити у швидкоплинному світі.

У 2020 році в рамках соціального партнерства співпраця Іванівської громади з ПрАТ «Зернопродукт МХП» (директор Онука Володимир Володимирович, регіональний директор виробничого підрозділу Броварник Сергій Вікторович) та благодійним фондом «МХП-Громаді» була досить продуктивною. Громада Іванівської сільської ради, крім вчасно сплачених податків, додатково отримала 314 450 гривень.

При будівництві спортивно-відпочинкового майданчика у с.Гущинці через брак коштів покриття зони дитячого майданчика та спортивно-атлетичного сектору було виготовлено з піску. Таке покриття травмо-небезепечне, антисанітарне, не естетичне, має абразивні властивості, що псує лакофарбове покриття ігрових та спортивних елементів.

Для усунення цього недоліку ПрАТ «Зернопродукт МХП» спільно з благодійним фондом «МХП-Громаді» виділив 178 920 гривень на закупівлю 284м2 гумової плитки. Роботи з монтажу гумової плитки профінансували приватні підприємці та мешканці села Гущинці у сумі 30 000 гривень.

Також ПрАТ «Зернопродукт МХП» спільно з благодійним фондом «МХП-Громаді» профінансували закупівлю металочерепиці та всіх необхідних комплектуючих для ремонту даху приміщення дитячого садка «Теремок» с.Гущинці на суму 135 530 гривень.

Іванівська сільська рада дякує ПрАТ «Зернопродукт МХП» і благодійному фонду «МХП-Громаді» за участь у соціально-економічному і культурному розвитку Іванівської громади.

Попереду нас чекають ще багато спільних справ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь