Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Міністерством соціальної політики України Іванівській сільській раді було надано необхідну комп’ютерну техніку для виконання функцій у сфері соціального захисту населення громадян

Дата: 11.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 4868

Фото без описуМіністерство соціальної політики з метою побудови ефективної структури управління для виконання повноважень у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей, надає територіальним громадам технічну підтримку у межах виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України». В перелік громад ввійшла і наша Іванівська територіальна громада. 8 лютого Міністерством соціальної політики України Іванівській сільській раді було надано необхідну комп’ютерну техніку для виконання функцій у сфері соціального захисту населення громадян, в першу чергу – для організації роботи "фронт"-офісів соціального захисту населення з надання адміністративних послуг соціального характеру з використанням програмного комплексу «Соціальна громада» та передачі документів до "бек"-офісів для прийняття відповідних рішень.

Фото без опису

На сьогоднішній день, важливим завданням є наближення соціальних послуг до людей. Іванівська територіальна громада у 2020 році вже підключилася до інтегрованої інформаційної системи "Соціальна громада", яка призначена для автоматизації основних процесів з отримання соціальних виплат та послуг, завдяки якому безпосередньо в громаді приймаються звернення на отримання державних соціальних допомог, житлових субсидій, пільг, компенсацій тощо. Документи на отримання адміністративних послуг соціального характеру приймались уповноваженими особами в територіальній громаді та передавались до органів соціального захисту населення РДА (так званих "бек"- офісів) для прийняття рішень.

Висловлюємо щиру подяку Міністерству соціальної політики України, Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, зокрема заступнику директора Департаменту – Наталії Квят за підтримку в організації та налагодженні процесу з надання соціальних послуг на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь