Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Міністерством соціальної політики України Іванівській сільській раді було надано необхідну комп’ютерну техніку для виконання функцій у сфері соціального захисту населення громадян

Дата: 11.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 4766

Міністерство соціальної політики з метою побудови ефективної структури управління для виконання повноважень у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей, надає територіальним громадам технічну підтримку у межах виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України». В перелік громад ввійшла і наша Іванівська територіальна громада. 8 лютого Міністерством соціальної політики України Іванівській сільській раді було надано необхідну комп’ютерну техніку для виконання функцій у сфері соціального захисту населення громадян, в першу чергу – для організації роботи "фронт"-офісів соціального захисту населення з надання адміністративних послуг соціального характеру з використанням програмного комплексу «Соціальна громада» та передачі документів до "бек"-офісів для прийняття відповідних рішень.

На сьогоднішній день, важливим завданням є наближення соціальних послуг до людей. Іванівська територіальна громада у 2020 році вже підключилася до інтегрованої інформаційної системи "Соціальна громада", яка призначена для автоматизації основних процесів з отримання соціальних виплат та послуг, завдяки якому безпосередньо в громаді приймаються звернення на отримання державних соціальних допомог, житлових субсидій, пільг, компенсацій тощо. Документи на отримання адміністративних послуг соціального характеру приймались уповноваженими особами в територіальній громаді та передавались до органів соціального захисту населення РДА (так званих "бек"- офісів) для прийняття рішень.

Висловлюємо щиру подяку Міністерству соціальної політики України, Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, зокрема заступнику директора Департаменту – Наталії Квят за підтримку в організації та налагодженні процесу з надання соціальних послуг на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь