Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Відбулися Установчі збори Молодіжної ради при Іванівській сільській раді

Дата: 30.04.2021 12:45
Кількість переглядів: 2661

Фото без опису

28 квітня 2021 року відбулися Установчі збори Молодіжної ради. На захід завітали: Анна Оцвера - головний спеціаліст з питань молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА;

Микола Стінянський - головний спеціаліст з питань молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА. (Напрямок патріотичного виховання);

Маріна Остапенко - координаторка Молодіжного Конгресу Вінниччини, голова Брацлавської Молодіжної Ради.

З вступним словом виступив і побажав активної співпраці з органами влади та нових звершень – сільський голова Михайло Леонтійович Кулик. Під час зустрічі 23 кандидати до членства Молодіжної ради виступили і розповіли про себе. Головою молодіжної ради було обрано педагога-організатора СЗШ І-ІІІ ст. с. Уладівка Присяжнюк Ірину Василівну, заступником голови – вихователя ЗДО «Малятко» с. Іванів  Крупчук Анну Василівну, секретарем – головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради Огородник Лілію Вікторівну.

Головний спеціаліст з питань Молодіжної політики Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Анна Оцвера  розповіла про перші кроки Молодіжної ради та  основні напрями молодіжної політики, її становлення у громаді. Координаторка Молодіжного Конгресу Вінниччини, голова Брацлавської Молодіжної Ради Марина Остапенко детальніше розповіла про законодавчу базу, чим керується Молодіжна рада, а також з радістю відповіла на всі запитання присутніх.

По завершенню Установчих зборів було вручено посвідчення голові, заступнику голови, секретареві та членам Молодіжної ради.

 

Бажаємо нашій Молодіжній раді натхнення, креативних ідей та досягнення всіх поставлених цілей!!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь