Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНої РАДи З ПИТАНЬ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ НА ВІННИЧЧИНІ

Дата: 13.05.2021 11:36
Кількість переглядів: 2105

Фото без опису

12 травня 2021 року у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбулося перше засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики при Вінницькій обласній Раді. Представники Іванівської сільської ради, депутат Костик Аліна Михайлівна і головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Огородник Лілія Вікторівна увійшли до складу Координаційної ради з питань молодіжної політики Вінницької області. З вступним словом до присутніх звернувся голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, його заступник Ігор Івасюк, депутатка обласної Ради – Надія Мельник і радниця голови обласної Ради з питань молодіжної політики – Ірина Лозова.

Ігор Івасюк наголосив, що в кожній територіальній громаді у своїй роботі влада має керуватися принципом – «Нічого про молодь – без молоді». За його словами, питання молодіжної політики повинні стати такими ж пріоритетними, як, наприклад,  питання медицини, освіти, соціального захисту.

Ірина Лозова ознайомила учасників засідання з Положенням про Координаційну раду, ухваленим на 8 сесії обласної Ради 8 скликання. Було також затверджено персональний склад молодіжної ради, до якої наразі увійшов 51 представник територіальних громад Вінниччини.

В.о. директора центру «Квадрат» Анастасія Молдаван розповіла детальніше про створення центру, технічні засоби наявні у центрі та можливості для молоді, які надає центр. З досвідом реалізації молодіжної політики у Вінницькій міській територіальній громаді та аспектами цієї політики в плані розвитку громади «Стратегії 2030» присутніх ознайомила Юлія Мончак, начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради.

В ходу зустрічі було обговорено низку питань, а саме: Чи можна створити в громаді з невеликим бюджетом щось подібне до центру «Квадрат»? Які заходи можна проводити в умовах карантину? Де шукати кошти на реалізацію своїх ідейВиявилося, що відповіді на деякі питання вже є в представників територіальних громад. Іншішукатимуть спільно – робота розпочалася.

На завершення зустрічі учасників чекав сюрприз – оглядова екскурсія Вінницею на двоповерховому туристичному автобусі BusPass: і міські цікавинки подивилися, і перезнайомилися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь