Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Візит голови Вінницької обласної ради В'ячеслава Соколового до Іванівської територіальної громади

Дата: 20.05.2021 15:32
Кількість переглядів: 2527

Сьогодні, 20 травня, Іванівську територіальну громаду відвідала делегація Вінницької обласної Ради у складі Голови Соколового В’ячеслава Петровича, заступників Чаленка Дмитра Андрійовича та Ткача Анатолія Олексійовича, депутата Вінницької обласної Ради Гуменчука Іллі Володимировича. Візит розпочався у ДНЗ «Теремок» с.Гущинці, в якому зараз проводиться реконструкція та капітальний ремонт будівлі та планується розпочати реалізацію проекту-переможця конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» - «Територія дитячого щастя. Капітальний ремонт елементів благоустрою ДНЗ «Теремок» по вул.Шевченка, 35А с.Гущинці Хмільницького району Вінницької області». Гостей зустрічали сільський голова Михайло Кулик, староста Гущинецького старостинського округу Михайло Довгалюк, працівники старостинського округу, завідуюча дитячого садка та діти. Діти привітали гостей та вручили голові обласної ради коровай. При цьому було обговорено стан виконання ремонтних робіт, термін його закінчення та інші робочі моменти.

Потім делегація відвідала Гущинецьку амбулаторію ЗПСМ, ЗОШ І-ІІст. с.Слобідка, заклад дошкільної освіти «Ромашка» с.Слобідка, спортивно-відпочинкове містечко с.Іванів.

Саме в цей час проходила сесія Іванівської сільської ради, де першим питанням було затвердження Стратегії розвитку Іванівської сільської територіальної громади 2030 (https://rada.info/upload/users_files/04328565/8e759dffedd32f442bbb290424f8ee8b.pdf). Це питання було одноголосно підтримано депутатами, з чим всіх привітав голова обласної ради В’ячеслав Соколовий і зазначив, що наша громада рухається правильним шляхом, в такт з усією Вінниччиною і через певний час ми всі зобов’язані досягти успіху.

Всі ці події відбувались у всесвітній день вишиванки і присутні були одягнуті в УКРАЇНСЬКІ ВИШИВАНКИ…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь