Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

6 найкращих роїв закладів освіти Іванівської територіальної громади мали нагоду боротися за перемогу в місцевому етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)...

Дата: 26.05.2021 09:21
Кількість переглядів: 2120

Фото без опису

24.05.2021 року на території спортивно-відпочинкового містечка в с.Іванів юні патріоти продемонстрували духовний та фізичний гарт, набули нових знань, що допоможуть зробити правильний вибір у житті та стати гідними синами й дочками України. 

Конкурсна програма гри була дуже різноманітною. Учасникам необхідно було довести свій хист, силу та звитягу в семи залікових конкурсах: у творчо-мистецькому конкурсі «Ватра», конкурсі звітів про виконання завдань під гаслом «Добре діло», силовому змаганні з фізичної підготовки «Перетягування линви», у командній туристсько-спортивній смузі перешкод, надання першої долікарської допомоги («Рятівник»), інтелектуальному конкурсі «Відун» та в змаганнях зі стройової підготовки «Впоряд».

Оцінювало виступи та змагання журі, до складу якого увійшли працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради, КП «Іванівський центр первинної медико-санітарної допомоги», учасники військових дій, педагоги навчальних закладів. Представники роїв мужньо, шляхетно і відважно перенесли всі труднощі та радощі змагань. За результатами всіх конкурсів перемогу здобув рій «Чайка» СЗШ І – ІІІ ст. с. Уладівка. ІІ місце посів рій «Нащадки козаків» ЗОШ І – ІІ ст.с. Слобідка, ІІІ м.  – у роя «Хортиця» ЗОШ І – ІІІ ст. с. Пиків. ІV місце посів рій «Соколи» Гущинецької ЗОШ І – ІІІ ст., V м. – рій «Іванівські козаки» ЗОШ І – ІІІ ст. №1 с. Іванів, VІ м. – рій «Орли» НВК с. Грушківці. Переможцям та ачасникам місцевого етапу вручили грамоти та призи від організаторів змагань.

Участь учнів закладів освіти Іванівської територіальної громади у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») – лише один із етапів виховання у дітей та юнацтва активної громадянської позиції, національної гідності і самосвідомості, любові до своєї Батьківщини – України, готовності захищати свій рідний край.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь