Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В ІВАНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 02.06.2021 14:38
Кількість переглядів: 2743

Фото без опису

Кожного року в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – це чудова пора, і в цей прекрасний день хочеться, щоб кожна дитина занурилась в атмосферу щастя, усмішок, щирої радості. Молодіжна рада Іванівської ТГ ініціювала проведення цього прекрасного свята радості в нашій громаді. Завдячуючи фінансовій допомозі благодійників, підтримці Іванівської сільської ради, небайдужим майстриням нашої громади, які на волонтерських засадах провели майстер-класи та конкурси, усі наші задуми були втілені в реальність.

На свято завітали діти та батьки з Іванова, Шепіївки, Пикова, Байківки, Гущинців, Матяшівки, Кам’яногірки, Іванополя, Уладівки, Слобідки, Кам’яногірки, Жигалівки. Програма була цікавою, насиченою та динамічною. На діток чекали виступи юних талантів, безкоштовний аквагрим, аніматори, бульбашкове шоу, майстер-клас з повітряних кульок, смаколики та конкурси, за які переможці отримали подарункові сертифікати на зачіски, піцу та відпочинок в комплексі «Володар» с. Іванів.  Зачарували своїми талантами танцювальні колективи «Little stars» с. Гущинці (керівник  Долюк С. В.), «Смайлики» с. Пиків (керівник  Долюк С. В.), НВК с. Жигалівка (керівник  Рибак Н.А.), «Грація» с. Іванів, (керівник Загородня Л. О.); юні співаки Ковальчук Аріна, Кучеренко Євгенія та Діма Пшеничко з с. Іванів; Моклюк Дарія та Марценкевич Єлизавета з с. Гущинці; Хмель Альона з с. Уладівки; вокальний колектив «Щасливе дитинство» СЗШ І-ІІІ ст. с. Уладівка, дует «Веселі нотки» з с. Слобідка та  маленька декламаторка Процюк Вероніка з НВК с. Грушківці.

Відкрив захід сільський голова Михайло Кулик, без підтримки та допомоги якого не відбулося б це дитяче свято. З вітальним словом виступив депутат Вінницької обласної ради, лікар-хірург Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова, уродженець с. Іванів Ілля Гуменчук.

Висловлюємо подяку:

- директорам закладів загальної середньої освіти, ПРАТ МХП Зернопродукт та Кулику Михайлу Леонтійовичу за організацію підвозу дітей на свято;

- дорожній патрульній поліції за контроль щодо дотримання правил дорожнього руху;

- старшому дільничному інспектору поліції Сергію Нагорному, інспектору ювенальної превенції Калинівського відділу поліції Людмилі Паламарчук;

- Іванівському центру первинної медико-санітарної допомоги та Іванівській АЗПСМ за медичний супровід;

- нашим спонсорам, без яких не відбулося б свято, та усім небайдужим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь