Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

І міжтериторіальний фестиваль української пісні "Чопова криниця - душі моєї джерело" у Іванівській громаді ВІДБУВСЯ!!!

Дата: 13.06.2021 18:16
Кількість переглядів: 3300

Фото без опису

12 червня 2021 року Іванівською сільською радою організовано та проведено І міжтериторіальний фестиваль української пісні «Чопова криниця – душі моєї джерело» в селі Гущинці в парку Державного навчального закладу «Гущинецьке вище професійне училище».

Гостями фестивалю були депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, провідний спеціаліст з музичного  мистецтва центру народної творчості управління культури Вінницької ОДА Наталія Римаренко, помічники народного депутата України Петра Юрчишина депутат обласної ради Галина Ярова та Олександр Гуліватий, які виступили перед учасниками зі словами вдячності за організацію, проведення фестивалю, збереження української культури, традицій, ремесел.

У фестивалі взяли участь 22 творчих колективи Іванівської, Калинівської, Стрижавської та Уланівської територіальних громад. По завершенню свята сільський голова Михайло Кулик виразив слова вдячності всім учасникам та гостям свята за надану увагу до фестивалю, побажав всім надалі підтримувати традиції нашого краю, бо без минулого не має майбутнього, вручив подяки та подарунки усім колективам -  учасникам фестивалю.

Свято фестивалю було веселе та щире, пройшло все на високому рівні завдяки талантам артистів та чарівних ведучих концертної програми. Виконавцям вдалося відкрити для слухачів прекрасний світ народної, української пісні.

Прикрасою свята стали виставки умільців народних ремесел: лозоплетіння, гончарства, хлібопекарства та вишивки.

Свято не відбулося б без підтримки спонсорів. Тож вВисловлюємо щиру вдячність спонсорам свята: ФГ «Янівське» (співзасновники Олександр Кулик та Юрій Кулик), народному депутату України Петру Юрчишину за подарункові солодощі учасникам фестивалю, приватним підприємцям села Гущинці Леоніду Причті та Яні Новак, центру культури та дозвілля Калинівської міської ради за сприяння та участь у проведенні фестивалю.

Ще раз дякуємо всім за участь у першому фестивалі нашої громади та Деркач Олександру за надані фото.

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь