Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Оприлюднено результати Конкурсу мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!»…

Дата: 07.07.2021 10:55
Кількість переглядів: 5068

Цей конкурс є частиною соціального проєкту «ЧАС ДІЯТИ», який реалізується БО «БФ «МХП-ГРОМАДІ» за фінансової підтримки МХП і проводиться в тих громадах, де МХП веде свою підприємницьку діяльність.

Серед 93 ініціатив з 12 областей України перемогу отримали також два проекти Іванівської територіальної громади:

  • «Багатство нації - здорові діти». Заклад загальної середньої освіти I-IIст. с.Уладівка Уладівського старостинського округу Іванівської ТГ;
  • «Особливим дітям - особливі умови». Створення інклюзивно-ресурсної кімнати у Гущинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Іванівської сільської ради.

Подавачами проектів є самі навчальні заклади.

Проект «Багатство нації - здорові діти». Заклад загальної середньої освіти I-II ст. с.Уладівка Уладівського старостинського округу Іванівської ТГ передбачає капітальний ремонт спортивної зали школи та закупівлю двох тенісних столів. Загальний бюджет проекту – 66тис.89грн. З них кошти БФ «МХП-Громаді» - 28тис.535грн. передбачені для закупівлі будівельних матеріалів, електрообладнання та металопластикових дверей. Кошти бюджету Іванівської сільської ради у сумі 23тис.154грн. – також для закупівлі будівельних матеріалів та двох тенісних столів. Всі ремонтні роботи, що орієнтовно оцінені в сумі 14тис.400грн., будуть проводитись мешканцями громади та колективом школи.

Назва проекту «Особливим дітям - особливі умови». Створення інклюзивно-ресурсної кімнати у Гущинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Іванівської сільської ради говорить сама за себе. Загальний бюджет проекту – 85тис.47грн. З них кошти БФ «МХП-Громаді» - 39тис.584грн. передбачені для закупівлі м’яких модульних конструкцій та навчально-методичних засобів. Кошти бюджету Іванівської сільської ради у сумі 20тис.463грн. –для закупівлі меблів для обладнання робочої зони педагога, парт та стільців для облаштування зони індивідуальних та групових занять дітей з ООП, стінки дитячої «Сонечко». За кошти партнерів ТОВ «Гущинецьке К» буде придбано ноутбук, БФП кольорового друку, комп’ютерну мишку та сумку для ноутбука загальною сумою біля 20тис.грн. Участь колективу Гущинецької ЗОШ І-ІІІст. та батьківського комітету у реалізації проекту анонсована у проведені капітального ремонту та підготовці приміщення інклюзивно-ресурсної кімнати. Орієнтовна вартість робіт – 5тис.грн.

Чекаємо на успішну реалізацію проектів…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь