Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Оприлюднено результати Конкурсу мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!»…

Дата: 07.07.2021 10:55
Кількість переглядів: 5164

Фото без опису

Цей конкурс є частиною соціального проєкту «ЧАС ДІЯТИ», який реалізується БО «БФ «МХП-ГРОМАДІ» за фінансової підтримки МХП і проводиться в тих громадах, де МХП веде свою підприємницьку діяльність.

Серед 93 ініціатив з 12 областей України перемогу отримали також два проекти Іванівської територіальної громади:

  • «Багатство нації - здорові діти». Заклад загальної середньої освіти I-IIст. с.Уладівка Уладівського старостинського округу Іванівської ТГ;
  • «Особливим дітям - особливі умови». Створення інклюзивно-ресурсної кімнати у Гущинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Іванівської сільської ради.

Подавачами проектів є самі навчальні заклади.

Проект «Багатство нації - здорові діти». Заклад загальної середньої освіти I-II ст. с.Уладівка Уладівського старостинського округу Іванівської ТГ передбачає капітальний ремонт спортивної зали школи та закупівлю двох тенісних столів. Загальний бюджет проекту – 66тис.89грн. З них кошти БФ «МХП-Громаді» - 28тис.535грн. передбачені для закупівлі будівельних матеріалів, електрообладнання та металопластикових дверей. Кошти бюджету Іванівської сільської ради у сумі 23тис.154грн. – також для закупівлі будівельних матеріалів та двох тенісних столів. Всі ремонтні роботи, що орієнтовно оцінені в сумі 14тис.400грн., будуть проводитись мешканцями громади та колективом школи.

Назва проекту «Особливим дітям - особливі умови». Створення інклюзивно-ресурсної кімнати у Гущинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Іванівської сільської ради говорить сама за себе. Загальний бюджет проекту – 85тис.47грн. З них кошти БФ «МХП-Громаді» - 39тис.584грн. передбачені для закупівлі м’яких модульних конструкцій та навчально-методичних засобів. Кошти бюджету Іванівської сільської ради у сумі 20тис.463грн. –для закупівлі меблів для обладнання робочої зони педагога, парт та стільців для облаштування зони індивідуальних та групових занять дітей з ООП, стінки дитячої «Сонечко». За кошти партнерів ТОВ «Гущинецьке К» буде придбано ноутбук, БФП кольорового друку, комп’ютерну мишку та сумку для ноутбука загальною сумою біля 20тис.грн. Участь колективу Гущинецької ЗОШ І-ІІІст. та батьківського комітету у реалізації проекту анонсована у проведені капітального ремонту та підготовці приміщення інклюзивно-ресурсної кімнати. Орієнтовна вартість робіт – 5тис.грн.

Чекаємо на успішну реалізацію проектів…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь