Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

OperaFest Tulchyn - 2021

Дата: 26.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 4088

З 27 по 29 серпня 2021 року в місті Тульчин Вінницької області на території парку «Подільського Версалю» – Палацу Потоцьких відбудеться оперний фестиваль просто неба OPERAFEST TULCHYN 2021 (https://operafest.com.ua/) .

Фестиваль подарує Вам унікальну нагоду насолодитися красою найкращих опер, сучасних мюзиклів, дивовижних балетів та грандіозних постановок у виконанні найкращих зірок опери, а також отримати масу незабутніх вражень та емоцій.

Дана музична подія реалізовується в рамках проєкту Українського культурного фонду, генеральним спонсором є Благодійний фонд «МХП - громаді», що виступає від імені компанії ПрАТ «МХП», яка щороку є головним спонсором OPERAFEST TULCHYN. Головний організатор фестивалю – Громадська організація «Інститут культурної політики», співорганізатор – Тульчинська міська територіальна громада, партнери фестивалю – Вінницька обласна державна адміністрація та Вінницька обласна рада.

Жителі територіальних громад зможуть відвідати фестиваль, отримавши запрошення.

З цією метою організована вікторина для дітей та дорослих. Учасники вікторини будуть мати унікальні запрошення-підтвердження. Посилання на вікторину https://operafest.com.ua/dytiacha-viktoryna-vid-mykoly-kuchera-ta-larysy-bilozir/ . Дорослі зможуть обрати по зазначеному вище посиланню будь-який день для відвідування фестивалю: 27, 28 або 29 серпня, та отримати запрошення-підтвердження, яке гарантуватиме місце в одному з секторів фестивалю. Водночас діти, які візьмуть участь у вікторині будуть мати можливість отримати запрошення на фестиваль у партерну зону на виставу "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС", що відбудеться 28 серпня, о 16:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь