Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

OperaFest Tulchyn - 2021

Дата: 26.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 4161

Фото без опису

З 27 по 29 серпня 2021 року в місті Тульчин Вінницької області на території парку «Подільського Версалю» – Палацу Потоцьких відбудеться оперний фестиваль просто неба OPERAFEST TULCHYN 2021 (https://operafest.com.ua/) .

Фестиваль подарує Вам унікальну нагоду насолодитися красою найкращих опер, сучасних мюзиклів, дивовижних балетів та грандіозних постановок у виконанні найкращих зірок опери, а також отримати масу незабутніх вражень та емоцій.

Дана музична подія реалізовується в рамках проєкту Українського культурного фонду, генеральним спонсором є Благодійний фонд «МХП - громаді», що виступає від імені компанії ПрАТ «МХП», яка щороку є головним спонсором OPERAFEST TULCHYN. Головний організатор фестивалю – Громадська організація «Інститут культурної політики», співорганізатор – Тульчинська міська територіальна громада, партнери фестивалю – Вінницька обласна державна адміністрація та Вінницька обласна рада.

Жителі територіальних громад зможуть відвідати фестиваль, отримавши запрошення.

З цією метою організована вікторина для дітей та дорослих. Учасники вікторини будуть мати унікальні запрошення-підтвердження. Посилання на вікторину https://operafest.com.ua/dytiacha-viktoryna-vid-mykoly-kuchera-ta-larysy-bilozir/ . Дорослі зможуть обрати по зазначеному вище посиланню будь-який день для відвідування фестивалю: 27, 28 або 29 серпня, та отримати запрошення-підтвердження, яке гарантуватиме місце в одному з секторів фестивалю. Водночас діти, які візьмуть участь у вікторині будуть мати можливість отримати запрошення на фестиваль у партерну зону на виставу "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС", що відбудеться 28 серпня, о 16:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь