Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

В Іванівській громаді реалізують два проекти-переможці Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів, який реалізує Благодійний фонд "МХП - Громаді" на територіях присутності підприємств агрохолдингу МХП

Дата: 03.09.2021 12:48
Кількість переглядів: 4396

Фото без опису

    Проєкти "Багатство нації - здорові діти" закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Уладівка Уладівського старостинського округу Іванівської територіальної громади» та «Особливим дітям - особливі умови». Створення інклюзивно-ресурсної кімнати у Гущинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Іванівської сільської ради», що здобули перемогу у цьогорічному Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів, який реалізує Благодійний фонд "МХП - Громаді" на територіях присутності підприємств агрохолдингу МХП,  на стадії завершення…

   Подавачем проектів є відділ освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради, а писали вчитель фізичної культури ЗОШ І-ІІст. с.Уладівка Кусий Сергій Анатолійович та психолог Гущинецької ЗОШ І-ІІІст. Крот Валентина Борисівна.

 

  • Проект "Багатство нації - здорові діти" закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с.Уладівка Уладівського старостинського округу Іванівської територіальної громади» передбачає капітальний ремонт спортивної зали в школі встановлення енергозберігаючих, металопластикових вікон і дверей, придбання двох тенісних столів та   тренажеру орбітрек. На сьогодні  БФ «МХП-Громаді» вже перерахував кошти в сумі 28 535грн. за будівельні матеріали і невдовзі ініціативна група громади розпочне ремонтні роботи. За кошти сільської ради вже придбано два тенісних столи на загальну суму 8 400грн. Решта коштів заплановано на придбання деревоматеріалів.
  • Проект «Особливим дітям - особливі умови». Створення інклюзивно-ресурсної кімнати у Гущинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Іванівської сільської ради». Загальна вартість проєкту складає 85047грн. З них: кошти БФ «МХП-Громаді» в сумі 39 584,00грн. вже перераховано постачальнику обладнання для інклюзивної освіти. Іванівською сільською радою також проплачено меблі для облаштування робочої зони педагога, парти та стільці для облаштування зони індивідуальних та групових занять дітей з ООП, дитячої стінки «Сонечко» на загальну суму 20 463грн. До кінця терміну реалізації проекту (30.09.2021р.) керівництво ТОВ «Гущинецьке К» обіцяє придбати сучасний ноутбук, БФП кольорового друку, комп’ютерну мишку та сумку для ноутбука загальною сумою біля 20 000грн.

Станом на сьогодні працівники школи завершують капітальний ремонт та підготовку приміщення інклюзивно-ресурсної кімнати. Невдовзі всі меблі та обладнання для інклюзивної освіти також мають бути доставленні в школу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь