Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

23 лютого у Вінницькій обласній Раді відзначили переможців конкурсу «Комфортні громади» й вручили дипломи представникам громад.

Дата: 23.02.2022 15:05
Кількість переглядів: 3136

У 2022 році співфінансування з обласного бюджету отримають 88 проєктів.

У заході взяли участь голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Здітовецький та керівництво територіальних громад Вінницької області.

У результаті переможцями конкурсу обласної Ради «Комфортні громади» стали 88 проєктів. Найбільше –за напрямом «Сучасна громада», у якому до впровадження запропоновано 55 проєктів. За напрямами «Безпечна та доступна громада» – 19 проєктів; «Здоров’я жителів громади» – 8 проєктів; «Спроможна громада» – 6 проєктів.

Загальна вартість проєктів, які будуть реалізовані у 2022 році, становить 104 млн грн. З них фінансування з обласного бюджету – понад 34 млн грн, власний внесок громад – 58млн.грн. і внесок партнерів – 12 млн грн, – зазначив заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко. – Я всіх вітаю, це потужний результат. Стратегія Вінниччини – це розвиток і комфорт наших громад. Тому ми маємо об’єднатися і робити все найкраще для людей, адже сила людей – це сила регіону й сила країни.

ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ «КОМФОРТНІ ГРОМАДИ»-2022, ПОДАНІ ІВАНІВСЬКОЮ ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ГРОМАДОЮ

1. «Безпечне й комфортне навчання дитини – майбутнє нашої країни. Облаштування мультифункціонального поля зі штучним покриттям для гри у мініфутбол або волейбол та вуличного тренажерно-атлетичного майданчика на території 1-го корпусу ЗОШ І-ІІІст. с.Пиків»;

2. «Сучасний спортивний майданчик – щасливе і здорове дитинство. Облаштування мультифункціонального поля зі штучним покриттям для гри у мініфутбол або волейбол та вуличного тренажерно-атлетичного майданчика на території НВК с.Грушківці»;

Наступний етап - безпосередньо реалізація проєктів-переможців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь