Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Обгрунтування, технічно-якісні характеристики

Дата: 10.04.2023 14:40
Кількість переглядів: 111

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ  «Автогрейдера з бульдозерним відвалом  та розпушувачем (43221000-8 Дорожні грейдери) основний код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 43220000-1 – «Грейдери та планувальники»»

 

Предмет закупівлі: Автогрейдер з бульдозерним відвалом  та розпушувачем (43221000-8 Дорожні грейдери) основний код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 43220000-1 – «Грейдери та планувальники»

Вид процедури: відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-28-003229-а

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Необхідність в проведенні грейдерування доріг та інших супутніх робіт у населених пунктах Іванівської сільської територіальної громади, з метою утримання та ремонту вуличної мережі 211,251 км. та в тому числі доріг з нетвердим покриттям, що є комунальною власністю ТГ. Виникла потреба у зв’язку з незадовільним станом доріг. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі потреби.

Послуги повинні бути якісними, які надаватимуться відповідно до встановлених стандартів, норм і правил проведення грейдерування доріг. Постачальник зазначеної техніки повинен гарантувати Замовнику строк експлуатації Об’єкта не менше 2-х років з моменту поставки товари. В свою чергу комунальне підприємство самостійно без зайвих витрат здійснювати грейдерування доріг з метою забезпечення належної якості доріг Іванівської сільської територіальної громади для належного та зручного руху транспортних засобів, очищення доріг, прилеглих територій до комунальних закладів від снігового покриву, ліквідація надзвичайних ситуацій місцевого характеру, для обслуговування узбіч з твердим дорожнім покриттям, інженерно – технічне облаштування сміттєвих територій

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

 Бюджетні призначення визначені  в розмірі наявної потреби предмета  закупівлі зазначеного товару, затверджене рішенням Іванівської сільської ради.

 А також відповідно до ст.4 Закону України «Про публічні закупівлі» планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі.

 Відповідно до розрахунку очікувана вартість предмета закупівлі становить 4700000,00 грн. з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням  одного з методів примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженим Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2022 «275, а саме враховувалася інформація, що міститься в мережі інтернет у відкритому доступі, в електронній системі закупівель «Прозоро»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь