Іванівська територіальна громада

Хмільницький район, Вінницька область

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку і детального плану території для громадського обговорення

Дата: 12.04.2023 15:23
Кількість переглядів: 114

Повідомлення про оприлюднення

звіту про стратегічну екологічну оцінку і детального плану території 

для громадського обговорення

 

  1. Повна назва документа державного планування:

           Детальний план території окремої земельної ділянки, загальною площею 1,3205 га для розміщення деревообробного підприємства по вул. І. Франка в селі Іванів Хмільницького  району Вінницької області

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Іванівська сільська рада 

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

            а) дата початку та строки здійснення процедури  строк громадського обговорення становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, починаючи з 12 квітня 2023 року.

            б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в т. ч. в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку і детального плану території, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє.

            в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань 15 травня 2023 р., 11.00 год., в приміщенні актової зали Іванівської с.ради.

             г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, матеріалами  детального плану території  Іванівська сільська рада. 22432, Вінницька обл., Хмільницький р-н с. Іванів, вул. Свинаря, буд. 17. тел.: (04333) 3-73-71. Сайт: https://ivaniv-gromada.gov.ua/.

Контактна особа – провідний спеціаліст-землевпорядник Іванівської с/р – Степанюк Лідія Василівна.

            д) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій  Іванівська сільська рада. 22432, Вінницька обл., Хмільницький р-н с. Іванів, вул. Свинаря, буд. 17. тел.: (04333) 3-73-71.

E-mail: ivaniv.rada@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку і детального плану надаються протягом 30 днів.

            є) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного плануванняУправління розвитку територій та інфраструктури Вінницької військової державної адміністрації (http://vin.gov.ua/upr-ter/stan-dovkillia), Департамент охорони здоров’я Вінницької ОВА (http://www.vin.gov.ua/departament-okhorony-zdorovia).

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня.

 


https://rada.info/upload/users_files/04328565/87cf0f8d2d4b19f2e388420c18b371a6.pdf

https://rada.info/upload/users_files/04328565/e3f837e13520d454b115b117bede35e7.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь